Jedan fini zdravi ručak nije zahtjevan kod pripreme sve satojke pripremite stavite u foliju i pecite .Ručak na stolu za pola sata koiji bi trebali konzumirati što češće .
Potrebno :4 fileta lososa (po 125 g)
250 g mini rajčica
2 čehna bijelog luka
10-15 crnih maslina
1 glavica crvenog luka
8 kriški limuna ili limete
malo maslinova ulja
100 ml vina
100 ml vina
so po ukusu
malo svježe samljevenog bibera
Priprema :
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Povrće operite i očistite. Rajčice po potrebi prepolovite, a luk narežite na tanke kolutove.
Losos stavite sa svim sastojcima na alu foliju u pleh ili neku vatrostalnu zdjelu začinite pokapajte malo sa maslinovim uljem i poprskajte polovinom vina foliju zatvorite i pecite 15 minuta.Nakon 15 min prelite i preostalo vino i ostavit otvorenu foliju toliko samo da vino ispari Kad je gotovo poslužiti uz kuhanu rižu krompir salatu ili blitvu .
Priprema :
Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Povrće operite i očistite. Rajčice po potrebi prepolovite, a luk narežite na tanke kolutove.
Losos stavite sa svim sastojcima na alu foliju u pleh ili neku vatrostalnu zdjelu začinite pokapajte malo sa maslinovim uljem i poprskajte polovinom vina foliju zatvorite i pecite 15 minuta.Nakon 15 min prelite i preostalo vino i ostavit otvorenu foliju toliko samo da vino ispari Kad je gotovo poslužiti uz kuhanu rižu krompir salatu ili blitvu .
Prijatno !