Potrebno
Za koru /biskvit :
3 čvrsta jogurta (3×180 g)
3 jogurtove čašice pšeničnog glatkog brašna tipa 550
2 čaše od jogurta šećera
1 čašicu od jogurta ulja
3 velike žlice kakaa
2 žličice sode bikarbone
Za preliv :
Mikserom najvećom brzinom pomiješajte sastojke te ih izlijte u tepsiju prethodno obloženu papirom za pečenje.
Ispecite biskvit u zagrijanoj rerni na 180 stepeni nekih pola sata zavisno od vaše pećnice .te ga narežite na kockice.
Za preliv :
200 g maslaca,
150 g čokolade za kuhanje,
20 g šećera
250 ml mlijeka
Priprema :
Za biskvit:Mikserom najvećom brzinom pomiješajte sastojke te ih izlijte u tepsiju prethodno obloženu papirom za pečenje.
Ispecite biskvit u zagrijanoj rerni na 180 stepeni nekih pola sata zavisno od vaše pećnice .te ga narežite na kockice.
Za preliv :
Prvo otopite maslac , a zatim mu dodajte čokoladu i šećer i nalijte mlijeko. Kad se sastojci otope i kad glazura zavri, izlijte je na kolač. Malo ohladite i razrežite.
Prijatno!