Potrebno
Za koru
7 jaja
8 kasika secera
3 rebra cokolade(bijele)
6 kasika brasna
1 prasak za pecivo
Za Fil:
250 ml mlijeka
250 g secera
2 vanil secera
250 g oraha mlevenih
1 margarin (250 gr)
Za saranje slag krema u bojama ( 200 g ili fondan masa)
8 kasika secera
3 rebra cokolade(bijele)
6 kasika brasna
1 prasak za pecivo
Za Fil:
250 ml mlijeka
250 g secera
2 vanil secera
250 g oraha mlevenih
1 margarin (250 gr)
Za saranje slag krema u bojama ( 200 g ili fondan masa)
Priprema
kore:
7 belanaca umutiti sa 8 kasika secera, dodati zumanca, sve dobro sjediniti pa dodati 6 kasika brasna, 3 rebra rendane cokolade i prasak za pecivo. Ispeci 3 ovakve kore. Peci na pek papiru 35 min 180 C.
Fil:
Mlijeko sa secerom malo prokuhati i zatim preliti orahe, u hladno dodati izradjen margarin. Filovati kore, lepo oblikovati tortu pa ostaviti na hladjenje par sati do posluzenja.
Napomene: Za saranje moze fondan kao na slici, slag .
Prijatno !
Fil:
Mlijeko sa secerom malo prokuhati i zatim preliti orahe, u hladno dodati izradjen margarin. Filovati kore, lepo oblikovati tortu pa ostaviti na hladjenje par sati do posluzenja.
Napomene: Za saranje moze fondan kao na slici, slag .
Prijatno !