Brzinski kolač koiji je veoma lako i brzo pripremiti umutite kremu i piškote natopiti u mlijeko i to je to vema brzo i lako samo piškote moraju biti natopljene da se daju savijat i da nepucaju .
Potrebno:2 pakovanja piškota
250 ml čokoladnog mlijeka
200 gr krem sira
50 gr šećera u prahu
200 ml slatke pavlake
100 gr mlevenog plazma keksa
50 gr mliječne čokolade
Priprema:
Otovoriti oba pakovanja piškota, a na sto raširiti alu foliju.
Umakati piškote u 200 ml toplog čokoladnog mlijeka i slagati uspravno u dva reda jednu do druge. Malo rukom nabiti da budu bolje slepljene.
Mlijeko koje vam preostane preliti preko piškota i ostaviti da upiju.
Za to vreme pripremiti fil.
Umutiti slatku pavlaku pa dodati krem sir, šećer u prahu, keks i rendanu čokoladu i sve umutiti. Biće malo gušće pa dodati preostalih 50 ml čokoladnog mleka i izmešati.
Naneti ceo fil na celu površinu piškota.
Podvući ruke sa obe strane piškota, ispod alu folije i dlanovima uviti krajeve ka unutra.
Preklopiti folijom, uviti i staviti u frižider 2-3 sata .
Izvadit, staviti na tacnu i odviti foliju.
Dekorisati po želji.
Prijatno.
Nema komentara:
Objavi komentar