Potrebno:
300-400 gr pileceg filea
malo ulja
1 glavica luka
200 gr šampinjona
3-4 čehna bijelog luka
200 gr. krem sira
200 ml. pilece supe ili vode
sitno sjeckani peršun
so,biber i malo vegete
tijestenine 400 gr po želji
Priprema:
Tjesteninu skuhajte u slanoj vodi a za to vrijeme pripremite meso i šampinjone
Piletinu isecite na kockice,dodajte joj malo zacina i izmesajte.
Oba luka sitno iseckajte.Šampinjone isecite na listice.Na malo ulja proprzite meso.Kad je meso dobilo boju sipajte ga na tanjir.Na istu masnocu na kojoj ste przili meso dodajte sitno seckan luk i proprzite.Dodjte šampinjone ,malo zacina i dinstajte poklopljeno i na laganoj temperaturi ,dodajte meso,krem sir i supu.
Promesajte,prokuvajte i pospite sa malo persuna.
Skuhanu ocijeđenu tjesteninu dodajte pripremljenom mesu i šampinjonima .
Poslužite toplo .
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar