Jednostavno i brzo napravite ukusan obrok za ručak ili večeru Potrebno: 1 pakiranje tjestenine (možete kupite one od špinata ili koristiti obične) 1 kašika maslinovog ulja 250 g otkoštanih bataka i zabataka(može i fileti ) sol i papar 2 čehna bijelog luka 250 g špinata 2 dcl vrhnja za kuhanje 1 šaka ribanog parmezana svježi bosiljak Priprema : Tjesteninu skuhajte al dente. Na malo maslinova ulja u posebnoj tavi prepržite piletinu izrezanu na manje komadiće. Posolite ju i pobiberite ,dodajte sitno isjeckani bijeli luk i vrhnje za kuhanje.Špinat jednostavno natrgajte u tavu, povenuti će dovoljno u vrhnju. Kad se malo zgusne, dodajte tjesteninu i sve promiješajte. Poslužite sa svježim bosiljkom i naribanim parmezanom.Poslužiti toplo . Prijatno! |
Nema komentara:
Objavi komentar