Potrebno :
2 srednja svinjska filea
12 većih šampinjona
2 kašike senfa
200 g švapskog sira
4 kisela krastavca
200 g slanine
200 g sira trapista
3 jaja
2 deblje kifle
biber
so
ulje
Priprema:
Svinjske filee iseći na krupnije komade, istanjiti čekićem za meso, posoliti, pobiberiti i premazati senfom, pa od njih oblikovati medaljone. Ispeći ih u tavi zajedno sa vrhovima pečuraka.
Kifle iseći na parčad pa natopiti umućenim jajima i ispržiti na masnoći.
Slaninu i drške šampinjona iseći na kockice i propržiti na malo ulja.
U dubljoj posudi sjediniti švapski sir, seckane kisele krastavce, drške šampinjona i slaninu.
Na pleh poređati prženice pa ih prekriti medaljonima, naneti pripremljeni fil od sira i preklopiti prženim vrhovima pečuraka. Odgore narendati trapist i staviti u rernu da se zapeče.
Gotove medaljone poslužiti uz grilovano povrće po želji.
Prijatno !
Nema komentara:
Objavi komentar