Potrebno :
250 g keksa
100 g putera
400 g nutele (ili sličnog krema)
500 g neslanog krem sira
½ šolje šećera u prahu
400 g nutele (ili sličnog krema)
500 g neslanog krem sira
½ šolje šećera u prahu
Priprema :
U vatrostalnoj posudi pomešajte puter iseckan na kockice i jednu kašiku nutele. Zagrejte smesu u miktotalasnoj pećnici tek toliko da se sasvim otopi. Keks sameljite, a zatim umešajte mešavinu od putera i nutele.Sve dobro izmešajte varjačom i rasporedite je u okrugli pleh koji ste prethodno namastili puterom.
Poslužite se kašikom ili špatulom kako biste fino poravnali koru.
U posebnoj posudi umutite krem sir sa šećerom, a zatim dodajte ostatak nutele. Umutite smesu mikserom dok se sve fino ne sjedini. Sipjate je preko kore od keksa i ostavite u u frižider da se fino ohladi, a potom je poslužite.
Poželji ukrasite čokoladom .
Prijatno !
Nema komentara:
Objavi komentar