srijeda, 11. listopada 2017.

Hrskava pileća krilca sa kornifleksom


Potrebno:
10 pilećih krila
150 gr kornfleksa
3 jaja
2 kašičice senfa
začini za piletinu, čili
brašno
ulje

Priprema:

Pileća krila oprati pa posušiti.
Staviti ih u vodu i na vatru da provri.
Neka sve zajedno vri nekoliko minuta pa ocediti i ostaviti da se prohlade.
Posoliti i premazati senfom.
Samljeti korn fleks i dodati mu čili začin, po želji i izmešati.
Uvaljati svaki deo krilca u brašno, ulupana jaja pa u  kornfleks, pa staviti da se peče.
Gotovo je kad budu jarko žute boje(brzo je gotovo pošto su krilca već kuhana pazite da vam ne izgori onda budu presuha  ja vadim dok nek nestane bijele pjene )Po želji krilca možete i popolovit ako volite manje komade .

Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar