Potrebno:
Priprema
– Jaja, šećer i rum šećer pjenasto izmiješajte te dodajte ulje i mlijeko. Na kraju lagano umiješajte brašno pomiješano sa soli i praškom za pecivo te mljevene orahe.
– Smjesu dobro promiješajte i izlijte u kalup za torte (Ø 26 cm) pa pecite oko 30 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C. Pečeni biskvit ohladite i ostavite u kalupu.
-Kesten-pire izmiješajte sa slatkim vrhnjem. U hladno mlijeko uspite sadržaj vrećice kreme i miješajte električnom miješalicom da dobijete kremu. Na kraju umiješajte pripremljeni kesten-pire i dobivenu kremu nanesite preko biskvita u kalupu.
– Tortu ostavite u hladnjaku do posluživanja.
Šlag izmiješajte do željene čvrstoće i premažite tortu .
Savjet
Tortu ukrasite po želji čokoladnom glazurom ili rendanom čokoladom .
Prijatno !
Nema komentara:
Objavi komentar