utorak, 29. kolovoza 2017.

Trobojna rolada od kokosa! Fina , jednostavna i brza ,a opet pomalo kremasta



Potrebno

Za Tamni dio:
15o gr mljevenoga keksa
75 gr šećera u prahu
75 gr naribane čokolade za kuhanje
1 dcl kuhane i ohlađene crne kave
malo ruma (ako volite, ja stavim dvije kašike )

Za Bijeli dio :
75 gr kokosa
75 gr maslaca ili margarina
75 gr šećera u prahu

Za Žuti dio:
2 tvrdo kuhana žumanjka
60 gr maslaca ili margarina
40 gr šećera u prahu (ako volite slađe dodajte više)

Priprema


Izmiješaj dobro sastojke za bijeli i crni dio.

Između dva papira za pečenje razvaljaj prvo tamnu, a zatim na nju i bijelu smjesu.

Žumanjke tvrdo skuhaj, izdrobi i dobro izmiješaj s maslacem i šećerom u prahu.

Kremu razmaži po bijeloj smjesi.

Pomoću papira zamotaj roladu i ostavi na hladnom da se dobro stegne.

Zatim režite na šnite i poslužite .

Prijatno!

Napomena :Možete i zamrznuti i smrznutu rezati oštrim nožem kada vam zatreba. 


Nema komentara:

Objavi komentar