Potrebno :
15 očišćenih i pečenih crvenih paprika,
400 g milerama,
200 g feta sira,
2 čehna bijelog luka
4 jaja,
200 g brašna,
so,
suhi biljni začin
Priprema:
Pomešajte jedno jaje, 200 g milerama i feta sir i sitno sjeckani bijeli luk , pa ovom filom premazujte polovine paprika. Sklopite ih, uvaljajte u brašno, te slažite u vatrostalnu posudu. Ulupajte jaja i pomešajte ih sa preostalim mileramom. Prelijte paprike dobijenom smesom, posolite i pospite suhim biljnim začinom. Pecite na 180 stepeni 15 minuta.Poslužite tople može kao prilog mesu ili samo svakako su super .
4 jaja,
200 g brašna,
so,
suhi biljni začin
Priprema:
Pomešajte jedno jaje, 200 g milerama i feta sir i sitno sjeckani bijeli luk , pa ovom filom premazujte polovine paprika. Sklopite ih, uvaljajte u brašno, te slažite u vatrostalnu posudu. Ulupajte jaja i pomešajte ih sa preostalim mileramom. Prelijte paprike dobijenom smesom, posolite i pospite suhim biljnim začinom. Pecite na 180 stepeni 15 minuta.Poslužite tople može kao prilog mesu ili samo svakako su super .
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar