Potrebno:
10 jaja
300 grama šećera
10 na vrh žlica brašna
1 l mlijeka
250 grama maslaca ili margarina
100 grama bijele čokolade
100 grama kokosa
300 grama šećera
10 na vrh žlica brašna
1 l mlijeka
250 grama maslaca ili margarina
100 grama bijele čokolade
100 grama kokosa
Priprema:
Izmiksajte žumanjke sa šećerom, dodajte rastopljeni i ohlađeni margarin i bijelu čokoladu, malo po malo brašno i mlijeko te na kraju kokos.Izmiksajte bjelanjke pa ih žlicom dodavajte malo po malo u prvu smjesu
Cjelu smjesu koja je naravno dosta tekuća prebacite u protvan koji ste namastili i posuli brašnom veličine otprilike 20×30 ili malo veći.
Pecite na 165 stupnjeva sat vremena.
Kolač dobro ohladit pa onda režite.
Prijatno !
Nema komentara:
Objavi komentar