Potrebno:
1 celo pile
200 g svežih šampinjona
100 g tvrdog sira
1 veća glavica crnog luka
3 kašike suvog začina
malo bibera
1 kašika mjlevene crvene paprike
malo ulja
kuhinjski konac za vezivanje
Priprema :
Luk izdinstajte sa šampinjonima na malo ulja, i začinite. Meso odvojite od kosti.
Istanjeno meso začinite sa suvim začinom ,biberom i mljevenom paprikom.
Na celu površinu istresete dinstane šampinjone i odozgo poredate listove sira. Urolajte pažljivo, vežite koncem za vezivanje , stavite u tespiju i prelijte sa malo vode i ulja.
Pecite oko 2 sata na 200 stepeni.
Istanjeno meso začinite sa suvim začinom ,biberom i mljevenom paprikom.
Na celu površinu istresete dinstane šampinjone i odozgo poredate listove sira. Urolajte pažljivo, vežite koncem za vezivanje , stavite u tespiju i prelijte sa malo vode i ulja.
Pecite oko 2 sata na 200 stepeni.
Pečen rolat sijecite i toplo poslužite .
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar