1 pakiranje rozen kora
Za kremu 1:
1l mlijeka
3 pudinga od čokolade
1 žlica gustina
7 žlica šećera
10 dkg maslaca
3 pudinga od čokolade
1 žlica gustina
7 žlica šećera
10 dkg maslaca
Za kremu 2:
1L đusa od naranče
3 pudinga od vanilije
1 žlica gustina
7 žlica šećera
5 dkg maslaca
3 pudinga od vanilije
1 žlica gustina
7 žlica šećera
5 dkg maslaca
Za glazuru :
10 dkg čokolade
10 dkg maslaca
10 dkg maslaca
Priprema:
Za prvu kremu dio mlijeka odvojite i u njemu razmutite puding,gustin i 2 žlice šećera,ostatak mlijeka i šećera stavite da zakipi i skuhajte puding u vruće odmah stavite maslac i dobro izmiješajte.
Drugu kremu isto tako napravite i odmah sa vrućim krenite filati kore.
Morate biti brzi da se kreme daju razmazati. Ja uvijek kada nafilam zamotam kolač u alu foliju da lijepo otpusti, onda je fino sočan.
Kada se ohladio kolač stavite gore čokoladnu glazuru.(koju ste istopili na pari ili laganoj vatri
Ohladen koč režite na male ploške i poslužite .
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar