utorak, 19. prosinca 2017.

Jednostavno brzo i lako a usto jako ukusno :Rolada sa čokoladom keksom i kokosom !


Potrebno 
Za podlogu :

250 gr mlevenog petit keksa
100 gr mlevenog šećera
14 kašika kuvane kafe
100 gr rastopljene čokolade
100 gr mlevenih oraha
1 kašika kakaa

Za kremu:
100 gr kokosa
3 kašike vrele vode
3 kašike šećera
100 gr šećera u prahu
100 gr margarina

Priprema
Za kremu:

Prokuvati vodu sa šećerom,dodati kokos i umešati margarin koji je izrađen sa mlevenim šećerom
Za podlogu :
Pomešati suve sastojke, dodati im kuvanu kafu i otopljenu čokoladu. Umesiti i razviti tanko na foliji (ako hoćete možete testo i kremu podeliti na dva dela, onda ćete dobiti dva manja rolata) premazati kremom koju smo prethodno već napravili. Zarolati lagano roladu i ostaviti u foliji u fržider da se ohlade .Ohlađenu roladu sjeći na šnite i poslužiti .
Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar