Potrebno
Za podlogu :
250 gr mlevenog petit keksa
100 gr mlevenog šećera
14 kašika kuvane kafe
100 gr rastopljene čokolade
100 gr mlevenih oraha
1 kašika kakaa
Za podlogu :
250 gr mlevenog petit keksa
100 gr mlevenog šećera
14 kašika kuvane kafe
100 gr rastopljene čokolade
100 gr mlevenih oraha
1 kašika kakaa
Za kremu:
100 gr kokosa
3 kašike vrele vode
3 kašike šećera
100 gr šećera u prahu
100 gr margarina
Priprema
Za kremu:
Prokuvati vodu sa šećerom,dodati kokos i umešati margarin koji je izrađen sa mlevenim šećerom
Za podlogu :
Pomešati suve sastojke, dodati im kuvanu kafu i otopljenu čokoladu. Umesiti i razviti tanko na foliji (ako hoćete možete testo i kremu podeliti na dva dela, onda ćete dobiti dva manja rolata) premazati kremom koju smo prethodno već napravili. Zarolati lagano roladu i ostaviti u foliji u fržider da se ohlade .Ohlađenu roladu sjeći na šnite i poslužiti .
Prijatno!
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar