nedjelja, 10. prosinca 2017.

Fino predjelo :Punjena jaja !


Potrebno:
12 jaja
1/3 šoljice majoneze
2 kašike  maslaca na sobnoj temperaturi
1 kašika  senfa
1 prstohvat crvene paprike

gruba sol i svježe mljeveni bijeli papar
2 kašike  sitno nasjeckanog svježeg estragona ili vlasca te malo sa strane za ukrašavanje
Priprema:
Skuhajte tvrdo kuhana jaja, ostavite da se ohlade i svako prerežite popola na dužoj polovici. Potom trebate izvaditi žumanjak iz svake polovice jajeta . Žumanjke  stavite zajedno sa svim sastojcima i dobro izmiksajte. Zatim posložite bjelanjke na tasnu , a kremu od žumanjaka stavite u plastičnu vrećicu s odrezanim vrhom i napunite  bjelanjak kao da ukrašavate tortu.
Ukrasite po želji .
Prijatno !

Nema komentara:

Objavi komentar