Potrebno :
1 paket lisnatog tijesta 500gr
1 pileći file
sol, biber
peršun
400 ml konzerviranih šampinjona
3 kašike kiselog vrhnja
naribani sir po želji
ulje
1 pileći file
sol, biber
peršun
400 ml konzerviranih šampinjona
3 kašike kiselog vrhnja
naribani sir po želji
ulje
Priprema :
Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva. Lisnato tijesto odmrznuti i obje pločice razvucite u pravokutni oblik, te prstima na nekoliko mjesta premažite vodom, stavite jedno na drugo i pritisnite da se zalijepe. Zatim izrežite veće krugove, a sa čašom po sredini lagano napravite otisak kruga. Meso narežite na sitne kockice i ispržite na ulju, posolite i pobiberite . Dodajte šampinjone, 3 kašike kiselog vrhnja i nasjeckani peršun, pa od te smjese stavite po sredini kruga 2 kašike . Na vrh stavite naribani sir i pecite 15-20 min na 200 stupnjeva. Po želji poslužite toplo ili hladno.
Prijatno !
Nema komentara:
Objavi komentar