subota, 25. studenoga 2017.

Prijedlog za ručak ili večeru :Punjena pureća prsa u umaku !


Potrebno:
 500 g purećih prsa 
 150g šunke 
 100g sira 
 50g pršuta  
 50 g kiselih krastavaca (sitno narezanih) 
 500 g šampinjona 
 1 kašika senfa  
 500 ml vrhnja za kuhanje 
 vegeta 
 so
 biber


Priprema:
Pureća prsa narežite na šnicle, stavite ih u prozirnu foliju i sa čekicem za meso dobro ih istucite da budu tanki. U posudi napravite nadjev od naribane šunke, naribanog sira, pršuta narezanog na rezance i kiselih krastavaca te sve to zajedno dobro izmiješajte. Napunite šnicle sa smjesom, te ih zarolajte. Krajeve zatvorite čačkalicama. Rolnice  ispecite na tavi, te ih stavite na toplo. Na masnoći na kojoj ste pekli puretinu izdinstajte šampinjone. Nakon što ispari sva voda, posolite ih, pobiberite , dodajte malo vegete, senfa, i vrhnje za kuhanje. Sve zajedno kuhajte još 2 – 3 minute. Rolnice  prelijte umakom, te ih poslužite uz njoke i povrće po želji.
Prijatno !

Nema komentara:

Objavi komentar