petak, 3. studenoga 2017.

Posna Medena Torta -mm kako je dobra ma savršena !


Potrebno:
1 pakovanje medenih kora

Za fil
300 grama sojinog mleka u prahu
1 litar vode
4 karamel pudinga
10 supenih kašika šećera
1 postan margarin
100 grama posne čokolade
100 grama lešnika

Priprema:

Vodu i šećer stavite da provri pa onda dodajte razmućeni puding i kuvajte dok se ne zgusne. Sklonite sa ringle pa sačekajte da se skroz ohladi. Povremeno mešajte da ubrzate proces. Kada se puding potpuno ohladi dodajte margarin i mleko u prahu pa izmiksirajte dok ne dobijete ujednačenu smesu. Dobijeni fil podelite na dva jednaka dela pa u prvi dodajte istopljenu čokoladu a u drugi mlevene lešnike.
Sada filujte korice tako što ćete prvo sipati svetliji fil pa preko njega tamniji, i tako dok ne utrošite sav materijal. Dekorišite po ukusu i ostavite da se dobro stegne u frižideru.

Prijatno !

Nema komentara:

Objavi komentar