Potrebno
Za koru :
5 jaja
5 žlica šećera
5 žlica brašna
2 žlice kakao
1 prašak za pecivo
1 šolja(2 dcl) šećera
1,5 šolja vode
Krema 1.
2 vrećice pudinga od vanilije
6 žlica šećera
7 dl mlijeka
20 dag margarina
1 dl tučenog slatkog vrhnja
1 vanilin šećer
Krema 2.
2 vrećice šlag kreme od čokolade
2,5 dl mlijeka
Priprema :
- Žumanjke umutiti sa šećerom, dodati brašno, prašak i kakao, izmješati.i na kraju lagano umješati snijeg od bjelanjaka.Peći u limu 30×25.
U međuvremenu skuhati zaljev(ukoliko ne volite mokre kolače jednostavno ovaj dio preskočite, a biskvit blago poprskajte mlijekom), pečeni kolač zaliti toplim zaljevom.
- pudinge skuhati na uobičajeni način sa šećerom u mljeku.U ohlađeno dodati izađeni margarin i tučeno vrhnje i vanili šećer.
- umutit šlag kreme prema uputi na vrećici sa 2, 5 dl mlijeka.
Kolač premazati te dobro ohladiti (barem par sati) u hladnjaku da se kreme stegnu.
Nema komentara:
Objavi komentar