Potrebno
1 gotova biskvitna podloga ona deblja
Za kremu
1 vrećica Pudinga čokolada
1 vrećica Pudinga vanilin
600 ml mlijeka
6kašika šećera
200 g maslaca
1 vrećicaVanilin šećera
2 vrećice Šlag pjene
Priprema:
Pudinge skuhajte svaki posebno u po 300 ml mlijeka sa po 3 kasike šećera i ohladite. Posebno pjenasto izmiješajte maslac, i vanilin šećer, pa pola umiješajte u jedan, a pola u drugi puding.(ako volite slade dodajte secera u prahu u maslac)
Biskvit prerežite na dva dijela pa donji biskvit stavite u okrugli kalup za torte. Čokoladni puding rasporedite preko biskvita, poklopite ga drugim dijelom biskvita te po njemu namažite puding od vanilije.
Poravnajte površinu, nanesite tučenu šlag pjenu i ukrasite po želji.
Tortu dobro ohladite u u frižideru pa poslužite .
Biskvit prerežite na dva dijela pa donji biskvit stavite u okrugli kalup za torte. Čokoladni puding rasporedite preko biskvita, poklopite ga drugim dijelom biskvita te po njemu namažite puding od vanilije.
Poravnajte površinu, nanesite tučenu šlag pjenu i ukrasite po želji.
Tortu dobro ohladite u u frižideru pa poslužite .
Prijatno!
Napomena :
Umjesto biskvita možete staviti i plazma ili petit keks namočen malo u mlijeko .
Nema komentara:
Objavi komentar