četvrtak, 26. listopada 2017.

Tope se u ustima-Čokoladne lazanje


Potrebno:
200 g kora za lazanje
250 g mascarpone sira
100 g čokolade za kuhanje
2 narandze
100 g šećera
50 g kakao praha

2 vrećice vanilin šećera
2 jaja
50 – 100 g nasjeckanih badema


Priprema:


 U posoljenoj vodi skuhajte kore za lazanje, prema uputama s pakiranja. Kada kore omekšaju, ocijedite ih i osušite.
Mutite jaja, šećer i vanilin šećer, pa dodajte sir, sok od naranče, naribanu koru, nasjeckane bademe i izlomljenu čokoladu. Izjednačite smjesu.

Naizmjence poredajte kore i kremu. Posljednji red treba biti krema.
 Posipajte kakao po lazanjama i pecite oko 20 minuta na 170 stupnjeva.

Prijatno !

Nema komentara:

Objavi komentar