Potrebno:
1 manji patlidžan
1 tikvica
1 paradajz
2 čehna češnjaka
1 luk
Maslinovo ulje
Ribani sir
Sol, papar
1 tikvica
1 paradajz
2 čehna češnjaka
1 luk
Maslinovo ulje
Ribani sir
Sol, papar
Priprema:
Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
Na ulju zagrijte maslinovo ulje pa kad se zagrije, dodajte polovicu patlidžana koji ste narezali na kriške i pecite dok ne posmeđi s obje strane.
Maknite s vatre i ponovite postupak s ostatkom patlidžana.
Kada ste gotovi s patlidžanom, nasjeckajte luk i tikvice, posolite pa dinstajte dok povrće ne omekša.
Dodajte sjeckani češnjak, paradajz, papar.
Po kalup stavite dio umaka s tikvicama, prekrijte kriškama patlidžana i paradajza pa pospite ribanim sirom.
Ponavljajte postupak dok ne ostanete bez sastojaka, ali tako da sir bude na vrhu,
Pecite dok ne dobije zlatnu koricu.
Prijatno !
Nema komentara:
Objavi komentar