četvrtak, 26. listopada 2017.

Čokoladna Keks Torta


Potrebno:
 500 g petit keksa
Krem:
 700 ml obranog mlijeka
 1 kesica pudinga od čokolade
 250 g margarina
 150 g šećera u prahu
 100 g crne čokolade


Priprema:
U toplom mlijeku uz stalno mešanje skuvati puding. U puding dodati crnu čokoladu, mešati dok se ne rastopi i ostaviti da se ohladi. Margarin i šećer u prahu umutiti mikserom i dodati malo ohlađenog pudinga. Keks umočiti u mleko i slagati ga u kalup. Premazati keks čokoladnim filom od pudinga i ponavljati postupak dok se ne upotrebe svi sastojci. Preostalim filom dekorisati tortu, narendati čokoladu i ostaviti da se ohladi. Ohlađenu tortu isjeći i servirati na tanjir.
Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar