Potrebno:
Podloga od keksa:
300 g mljevenog keksa
pola čokolade za kuhanje
200 g otopljenog maslaca ili više po potrebi
4 žlice kokosa
Za kremu:
1 pakiranje krema za torte
1 mliječna čokolada (naribana)
300 ml mlijeka
Za dekoraciju:
šlag pjena
125 ml mlijeka
Priprema
Za podlogu:
Mljevenom keksu dodati kokos, te otopljnu čokoladu i maslac. Umijesti smjesu. Namastiti s malo maslaca kalup za torte i smjesu utisnuti. Ostaviti u hladnjak dok pripremite kremu i šlag pjenu.
Za kremu :
Kremu izraditi po uputstvu i dodati joj izrendanu mliječnu čokoladu, te još malo mikasati. Pripremiti šlag pjenu.
Izvaditi kalup iz hladnjaka i na smjesu od keksa staviti kremu s komadićima čokolade. Ukrasiti šlag pjenom. Ostaviti u frižideru oko 2 sata prije skidanja kalupa.
Za kremu :
Kremu izraditi po uputstvu i dodati joj izrendanu mliječnu čokoladu, te još malo mikasati. Pripremiti šlag pjenu.
Izvaditi kalup iz hladnjaka i na smjesu od keksa staviti kremu s komadićima čokolade. Ukrasiti šlag pjenom. Ostaviti u frižideru oko 2 sata prije skidanja kalupa.
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar