Potrebno:
500g crvenog mlevenog junećeg mesa
100g slanine
50g kačkavalja
1 jaje
so
beli luk
biber
suhi začini
salata po izboru začinjenena maslinovim uljem i limunom
100g slanine
50g kačkavalja
1 jaje
so
beli luk
biber
suhi začini
salata po izboru začinjenena maslinovim uljem i limunom
Priprema:
Zamijesite meso, so, jaje, seckani beli luk,suhe začine i biber – kao za pljeskavice. Rasporedite ga preko lepo naredenih šnita slanine i u sredinu stavite kačkavalj.Sve ovo možete da radite na alumijiumskoj foliji, zamotate rolnicu sa njom i tako pečete. Otkrijete meso tek kad treba da se malo zapeče. Gotovu rolnicu servirajte uz salatu, a dobar prilog je i barena blitva sa maslinovim uljem i belim lukom.
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar