subota, 30. rujna 2017.

Torta na brzinu sa keksom i nutelom !





Za samo 20 minuta dobićete savršenu kremastu tortu sa delikatnim ukusom. Probajte, nećete se pokajati.


Potrebno:

300 gr mljevenog plazma keksa
100 gr putera
400 gr nutele ili nekog drugog eurokrema
500 gr krem sira

Priprema:

Sjedinite puter sa 1 supenom kašikom Nutele i dobro otopite na vodenoj pari (ili u mikrotalasnoj pećnici). Ovom mešavinom prelijte mleveni keks. Ostavite u frižider. Pomešajte ostatak nutele sa  sirom pomoću miksera. Dobijenu smesu, takođe, ostavite u frižider.
Izvadite iz frižidera vašu osnovu za tortu. Stavite je u kalup.Dobro je poravnajte, koristeći čašu. Odozgo stavite smesu od sira i čokoladnog krema, dobro je raspoređujući po osnovi. Ostavite tortu u frižider da se ohladi do posluženja .
Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar