Potrebno
Za koru :
3 čvrsta jogurta (3×180 g)
3 jogurtove čašice pšeničnog glatkog brašna tipa 550
2 čaše od jogurta šećera
1 čašicu od jogurta ulja
3 velike kašike kakaa
2 žličice sode bikarbone
Za glazuru :
150 g maslaca,
150 g čokolade za kuhanje,
120 g šećera te
120 ml mlijeka
Priprema :
Mikserom najvećom brzinom pomiješajte sve sastojke te ih izlijte u tepsiju prethodno obloženu papirom za pečenje.
Ispecite koru u zagrijanoj reni na 200 stepeni nekih 20 min . Vruć kolač narežite narežite na kockice.
Dok se kora peče pripremite glazuru .
Prvo otopite maslac , a zatim mu dodajte čokoladu i šećer i nalijte mlijeko.
Kad se sastojci otope i kad glazura zavri, izlijte je na izrezan kolač. Ohladite pa posluzite.
Prijatno !
3 jogurtove čašice pšeničnog glatkog brašna tipa 550
2 čaše od jogurta šećera
1 čašicu od jogurta ulja
3 velike kašike kakaa
2 žličice sode bikarbone
Za glazuru :
150 g maslaca,
150 g čokolade za kuhanje,
120 g šećera te
120 ml mlijeka
Priprema :
Mikserom najvećom brzinom pomiješajte sve sastojke te ih izlijte u tepsiju prethodno obloženu papirom za pečenje.
Ispecite koru u zagrijanoj reni na 200 stepeni nekih 20 min . Vruć kolač narežite narežite na kockice.
Prvo otopite maslac , a zatim mu dodajte čokoladu i šećer i nalijte mlijeko.
Kad se sastojci otope i kad glazura zavri, izlijte je na izrezan kolač. Ohladite pa posluzite.
Prijatno !
Nema komentara:
Objavi komentar