ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Ova torta nema trunku šećera, brašna, mlijeka i nema korišćenja šporeta :) PROBAJTE RECEPT!!





Potrebno 
Za podlogu prvi dio :
 100 g hurmi
 100 g smokvi
 80 g lesnika
 50 g brusnica
 2 velike kasike kokosovog ulja




Za drugi drugi dio :
140 g letnjeg miksa voca (zamrznutog)
 20 g badema
 2 kasike meda
 2 kasike vode


Za treci dio:
 2 banane
 2 kasike meda
 30 g lesnika
 2 kasike vode (po potrebi)
3 kasike kakao prahaOstaviti malo za posip 




Priprema:
Sve sto je dalje potrebno je kalup precnika oko 24 cm i multipratik/blender.
Prvo pripremiti podlogu (sjediniti sve sastojke), zatim drugi dio , ostaviti u zamrzivacu bar pola sata, a potom i treći dio .ostavljni kakao za posip kroz cjediljku posuti po kolaču .

Ostaviti u zamrzivacu bar 4 sata. Pre sluzenja svaki put izvaditi 10 minuta ranije i seci vrucim nozem…
pa poslužiti .
Prijatno!

Nema komentara:

Objavi komentar