Potrebno
Za podlogu prvi dio :
100 g hurmi
100 g smokvi
80 g lesnika
50 g brusnica
2 velike kasike kokosovog ulja
100 g smokvi
80 g lesnika
50 g brusnica
2 velike kasike kokosovog ulja
Za drugi drugi dio :
140 g letnjeg miksa voca (zamrznutog)
20 g badema
2 kasike meda
2 kasike vode
20 g badema
2 kasike meda
2 kasike vode
Za treci dio:
2 banane
2 kasike meda
30 g lesnika
2 kasike vode (po potrebi)
3 kasike kakao prahaOstaviti malo za posip
2 kasike meda
30 g lesnika
2 kasike vode (po potrebi)
3 kasike kakao prahaOstaviti malo za posip
Priprema:
Sve sto je dalje potrebno je kalup precnika oko 24 cm i multipratik/blender.
Prvo pripremiti podlogu (sjediniti sve sastojke), zatim drugi dio , ostaviti u zamrzivacu bar pola sata, a potom i treći dio .ostavljni kakao za posip kroz cjediljku posuti po kolaču .
Ostaviti u zamrzivacu bar 4 sata. Pre sluzenja svaki put izvaditi 10 minuta ranije i seci vrucim nozem…
pa poslužiti .
Prijatno!
pa poslužiti .
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar