Za podlogu:
100g mlevenog keksa
150g margarina
160g kokosovog brašna
100ml slatke pavlake
ceđeni sok od jedne narandže (za podlogu uzeti 3 kašike)
2 kašike šećera u prahu
Za fil:
100g čokolade sa rižom – sitno seckane
1/2l mleka
200g šlaga
ostatak soka od narandže
100g čokolade sa rižom – sitno seckane
1/2l mleka
200g šlaga
ostatak soka od narandže
Za ukrašavanje:
malo otopljene čokolade ili šlag
malo otopljene čokolade ili šlag
malo ulja za premazivanje tepsije
Priprema :
Priprema :
U činiju staviti sastojke za podlogu i dobro izmešati-umesiti. Smesu izručiti u nauljenu tepsiju i utapkati.
Staviti u frižider. Mikserom umutiti šlag sa mlekom. Dodati sok od narandže i mutiti dok se ne dobije čvrsta pena. Dodati sitno seckanu čokoladu sa rižom i izmešati.
Kolač ohladiti pa poslužiti.
Prijatno!
Kolač ohladiti pa poslužiti.
Prijatno!
Nema komentara:
Objavi komentar