Lepa na oko, a jednostavna za napraviti
Potrebno:
1 pakovanje biskvit kore za tortu sa čokoladom (kakaom)
Za prvi fil :
300 g mlevene plazne
3 čaše kisele pavlake
250 g prah šećera
250 g margarina sobne temperature
Za drugi fil:
500 g belog krem šlaga
2 dl kisele vode
Priprema:
Za prvi fil: umutiti pavlaku, margarin, prah šećer i mlevenu plazmu
Za drugi fil: umutiti krem šlag sa kiselom vodom
Filovati sledećim redosledom: kora-fil I-fil II i tako tri puta. Na kraju tortu premazati krem šlagom.ostaviti u frižider da se ohladi pa poslužiti .
500 g belog krem šlaga
2 dl kisele vode
Priprema:
Za prvi fil: umutiti pavlaku, margarin, prah šećer i mlevenu plazmu
Za drugi fil: umutiti krem šlag sa kiselom vodom
Filovati sledećim redosledom: kora-fil I-fil II i tako tri puta. Na kraju tortu premazati krem šlagom.ostaviti u frižider da se ohladi pa poslužiti .
Prijatno !
Nema komentara:
Objavi komentar