Potrebno:
Priprema
Postavite kalup za koru od 23 cm.
Sameljite čokoladni keks, potom dodajte istopljeni puter i mešajte dok se ne izjednači.
Masu rukama rasporedite u kalup i izvucite na zidove kalupa ok 3 cm smese, potom stavite u frižider na 20 minuta.
U činiji pomešajte želatin sa vodom, zatim ga rastvorite na pari.
Sklonite sa ringle i sačekajte da se ohladi 5 minuta.
U većoj posudi pomešajte sitan sir i slatku pavlaku , ekstrakt od vanile i šećer. Kada sve dobro sjedini, dodajte želatin i istopljenu belu čokoladu. Potom, ubacite izlomljen sendvič keks. Smesu sipajte u kalup, i stavite u fižider na 3 sata.
Pre serviranja, otopite tamnu čokoladu (možete koristiti špric ili kesu) za dekoraciju.
Nema komentara:
Objavi komentar