Potrebno:
1 kruh francuz
kuhana jaja (ja stavim 2-3)
nasjeckani kiseli krastavci (pola tegle)
šunka nasjeckana (oko 20 dag)
kuhana jaja (ja stavim 2-3)
nasjeckani kiseli krastavci (pola tegle)
šunka nasjeckana (oko 20 dag)
50 dag svježeg sira
vrećica majoneze
limenka kukuruza
sol po potrebi
vrećica majoneze
limenka kukuruza
sol po potrebi
Priprema:
Kruh francuz prerezati po pola i izdubiti.U većoj posudi pomiješati izdubljenu sredinu kruha, te dodati jo sredinu starog kruha (vrsta po želji), otprilike pola okruglog kruha.
Kuhana jaja, krastavce i šunku sitno nasjeckati, pa sve dodati u posudu sa kruhom. Dodati i sve ostale sastojke, dobro promiješati u sjediniti u kompaktnu masu, začiniti po želji pa tom smjesom puniti izdubljeni kruh.
Zamotati ga u foliju i pospremiti u hladnjak do posluživanja (može i večer prije).
Rezati prije posluživanja.
Ovakav punjeni kruh možete poslužiti kao male zalogaje uz ugodno druženje, možete servirati na šarenim tanjurićima ako je dječji rođendan u pitanju, a možete ga i iskoristiti i kao lagani ručak uz neki umak ili sasvim konkretnu večeru
Rezati prije posluživanja.
Ovakav punjeni kruh možete poslužiti kao male zalogaje uz ugodno druženje, možete servirati na šarenim tanjurićima ako je dječji rođendan u pitanju, a možete ga i iskoristiti i kao lagani ručak uz neki umak ili sasvim konkretnu večeru
Nema komentara:
Objavi komentar